Turen går til Svartehavet og den røde skog, området er kjent for store hjortebukker og en god bestand med hjort. Håpet er å treffe høybrunsten, bra med brøling og noen store kronhjorter. Vi reiser med Ansten Østbye som er kjent for å ha gode turer til Russland.

Vi bor på en flott plass, og hører brøling rett utenfor gjerdet av eiendommen allerede første kvelden. Det er en opplevelse å ligge på soverommet med verandadøren åpen og høre på hjortene som brøler like utenfor.

Brunstgropene kan bli store nok i hvert fall!!

Det er mye tett skog og kan være vanskelig både å se dyr og komme innpå.

Det er en opplevelse å ligge på soverommet med verandadøren åpen og høre på hjortene som brøler like utenfor.

Espen Lynne

Jakten er i gang og den første storbukken ligger, det er en flott bukk og jakten har vært spennende. Alle har hørt brøling på morningen og flere har sett dyr uten å ha fått en god skuddsjanse.

Og den andre ikke lenge etter.

Det feires på ekte russisk vis, med vodka når det har falt noen store bukker! Kroppen trenger litt hvile og noen timer søvn føles godt…

Vi lokker inn flere bukker, men disse var litt for unge.

Jeg er heldig å feller en veldig flott hjort den 3de dagen. Spennende jakt med brøling hver eneste dag vi er ute, de er utrolig majestetiske disse store kronhjort bukkene…

Det er ikke mye som kan måle seg med litt tørket mort til lunsj!!

Nok en storbukk, Erich får seg en super kronhjort… For ett fantastisk godt terreng vi jakter i.

Etter 5 jaktdager har vi en flott samling kronhjorter, og det brøler fortsatt iherdig i skogene rundt oss.

Turen er arrangert av Ansten Østby, sjekk ut www.ostbyeshunt.com for flere bilder og info. Turen kan virkelig anbefales for de som ønsker en spennende jakt på brølende kronhjort.

Tips til jakten: Lydløse klær og lette sko.